ELECCIONS 25-N
Política 18/11/2012

L'ABC atorga fins a set diputats a la CUP

Una enquesta del rotatiu preveu que la formació de l'esquerra independentista rebria un 4,8% dels vots i que PP i ERC empatarien en el segon lloc amb 18 escons

Ara
1 min
Manifestació independentista amb presència de la CUP

BarcelonaLa CUP podria irrompre amb força en el Parlament aquest 25-N, segons pronostica l'enquesta que ha publicat aquest diumenge l'ABC, atès que li atorga entre quatre i set diputats. És una forquilla molt més elevada que qualsevol dels anteriors sondejos publicats fins ara, que li pronosticaven un màxim de dos escons. Així, segons el rotatiu, la CUP pot aspirar a aconseguir grup parlamentari propi en les primeres eleccions en què es presenta, obtenint dos diputats per Girona, dos més per Tarragona i entre zero i tres per Barcelona. En total, la formació de l'esquerra independentista rebria el 4,8% dels vots el 25-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quant a les altres formacions, l'ABC preveu que CiU repeteixi els 62 diputats o en perdi fins a dos, que PP i ERC empatin amb 18 diputats, que el PSC se situï com a quarta força amb 17, que ICV-EUiA mantingui els 10 o en perdi un, que C's dobli escons fins als sis i que SI no assoleixi els suports mínims per mantenir-se al Parlament.

stats