Política 28/08/2018

La CUP viatja a Bèlgica per reunir-se amb els dirigents independentistes a l'exili i amb Valtonyc

Carles Riera i Natàlia Sànchez visiten Carme Forcadell a la presó del Catllar

Ara
1 min
Puigdemont i els exconsellers exiliats, aquest dissabte a Brussel·les.

BarcelonaMireia Boya i Eulàlia Reguant, membres del secretariat nacional de la CUP, han visitat aquest dimarts els exmembres del Govern exiliats a Brussel·les, a qui han agraït el seu "compromís i exemple". En un comunicat, la formació anticapitalista ha informat que les seves representants també s'han vist amb Valtonyc, víctima de la "persecució política de l'estat espanyol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, els diputats Carles Riera i Natàlia Sànchez i l'exdiputada Gabriela Serra s'han desplaçat a la presó del Catllar per visitar l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Així, la CUP ha volgut denunciar "una vegada més el caràcter profundament antidemocràtic de l’estat espanyol, que manté empresonades activistes i polítiques compromeses amb l’exercici de l’autodeterminació".

Riera i Sànchez ja van visitar divendres passat el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, a la presó de Lledoners. Al llarg d'aquests últims mesos, diferents representants cupaires han visitat els presos polítics, tant a Madrid com a Catalunya.

stats