Política 13/11/2012

La CUP acusa CiU, PSC i PP de "complicitat" amb els desnonaments per haver votat contra la dació

La formació de l'esquerra independentista reclama "una moratòria immediata" de la mesura legal que permet treure de casa seva les famílies que no poden pagar la hipoteca

Ara
1 min
El cap de llista de la CUP per Barcelona, David Fernàndez

BarcelonaLa CUP-Alternativa d'Esquerres es troba al seu terreny natural en la campanya d'aquests dies, des que els desnonaments s'han convertit en un dels temes centrals de la campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La formació independentista d'esquerres ha reclamat aquest dilluns l'establiment d'una "moratòria immediata" per als desnonaments i l'obligatorietat de la dació en pagament obligatòria per als bancs i amb caràcter retroactiu, entre altres mesures.

Argumenten que cal "una mesura de xoc per aturar la problemàtica de les execucions hipotecàries, que ha afectat 80.000 persones als Països Catalans en els darrers anys".

David Fernàndez, cap de llista de la formació, ha criticat partits com CiU, PSC i PP, els quals considera "còmplices del drama dels desnonaments". Segons el candidat, aquests partits "han votat reiteradament en contra de regular aspectes com la dació en pagament" i ara són "electoralistes i immensament cínics els gestos dels líders d’aquests partits quan asseguren que posaran fre als desnonaments".

stats