Política 25/09/2015

La CUP esquivarà el dia de reflexió fent actes a Perpinyà, Fraga, Palma i Xàtiva

Ara
1 min
La CUP va omplir L’Auditori en el seu míting central de campanya, i fins i tot unes  400 persones van seguir els parlaments des de fora en una pantalla.

BarcelonaLa CUP esquivarà el dia de reflexió, en què està prohibit celebrar actes electorals i demanar el vot a les circumscripcions que celebrin eleccions, programant per aquest dissabte actes amb les principals cares de la formació en diferents punts dels Països Catalans. Una manera també de reivindicar que volen la independència de "la nació completa", que inclogui la Catalunya Nord, les Illes Balears, el País Valencià i la Franja.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, la número 2 de la CUP per Barcelona, Anna Gabriel, i l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat seran a Palma, mentre el candidat de la CUP, Antonio Baños, serà amb Benet Salellas, el número 1 per Girona, a Perpinyà.

A Fraga hi seran el número 4 i 5, Albert Botran i Gabriela Serra, i també el candidat per Lleida, Ramon Usall. La comitiva més extensa acudirà a Xàtiva. Hi seran els exdiputats Isabel Vallet i David Fernàndez, el número 3 per Barcelona, Josep Manel Busqueta i també Maria Josep Rodríguez i Guillem Agulló.

stats