Política 03/02/2015

Arrufat: "No hi ha estructures d'estat en aquests pressupostos"

El diputat de la CUP denuncia un "missatge fals" i anima a la gent a "reaccionar" davant un "discurs retòric" que "no porta enlloc"

Núria Orriols
1 min
Quim Arrufat en la roda de premsa del 11/06/2013 / ACN

Barcelona"D'estructures d'estat en aquests pressupostos no n'hi ha". Aquesta ha estat la resposta del diputat de la CUP Quim Arrufat, aquest dimarts, davant la decisió del PP de portar els comptes al Consell de Garanties Estatutàries —amb l'argument que es preveuen una sèrie d'accions per tirar endavant el procés sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així el de la CUP ha carregat contra el PP però també contra CiU i ERC. Ha assegurat que amb l'"excusa" de la decisió dels populars, "volen fer creure" que els pressupostos giren entorn de les estructures d'estat". "Això no s'ho creuen ells ni nosaltres ni ningú", ha sentenciat. Segons el de la CUP, si no s'han fet les estructures d'estat en dos anys —des del 'Pacte per la llibertat'—, "no es faran en sis mesos".

"Els anirà molt bé" a CiU i ERC, ha dit, que el PP hagi portat els pressupostos al CGE, ja que així "es farà girar la discussió entorn del procés cap a la independència". "Serà un debat fals", ha avisat Arrufat, perquè pel de la CUP no s'estant construint estructures d'estat, sinó que "se'n desmantellen" [en referència a les retallades dels últims anys]. "No ens faran creure que els pressupostos giren entorn del procés d'independència si no hi figura enlloc", ha assegurat el 'cupaire', i ha afegit que ja "és hora" que la gent "reaccioni" davant un "discurs retòric" que "no porta enlloc ".

A més, Arrufat ha afirmat que el Govern ha "dimitit" de la "responsabilitat d'establir estratègies per sortir de la crisi".

stats