DEBAT INTERN
Política 12/12/2011

La CUP ja prepara el terreny per presentar-se a les catalanes del 2014

El mes de març la formació d'esquerra independentista decidirà la reconversió en un partit amb estructura i discurs d'àmbit nacional

Roger Tugas
1 min
El cap de llista per la CUP a Girona, Jordi Navarro, va aconseguir  3 regidors. Avui du al ple l'adhesió als municipis independentistes.

BarcelonaEl juny de 2009 l'assemblea de la Candidatura d'Unitat Popular va votar per 161 vots a favor i 148 en contra no presentar-se a les autonòmiques del 2010. Ara, però, l'ambient és molt diferent després d'haver pujat de 20 a 100 regidors el passat 22 de maig i haver-se presentat a les principals ciutats de Catalunya i el meló es torna a obrir. En una assemblea que realitzarà el març, el partit d'esquerra independentista votarà la reconversió cap a una formació amb estructura i discurs d'àmbit nacional, el primer pas per decidir a finals de 2012 presentar-se a les catalanes del 2014.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El sentir majoritari a la CUP és que, si el procés s'ha portat bé i el partit està preparat, ara ja és possible fer el salt, superant així el sostre de vidre del municipalisme i donant resposta a problemàtiques d'àmbit supralocal. Així ho consideren amb diferents matisos el regidor per Girona Jordi Navarro, el regidor per Molins de Rei Àlex Maymó, el regidor d'Argentona Eudald Calvo i el militant de Lleida Ferran Dalmau.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats