Eleccions municipals
Política 17/05/2011

Hospitalitzat el candidat de Convergència per les Illes de Calvià després de rebre pedrades mentre conduïa

Miguel Pacheco es troba ingressat amb un traumatisme lleu

Efe
1 min

PalmaEl candidat de Convergència per les Illes a l'alcaldia de Calvià (Mallorca), Miguel Pacheco Espejo, ha estat hospitalitzat després de rebre diverses pedrades mentre conduïa el seu vehicle. Segons fonts del servei d'emergències, el ferit va ser ingressat a la clínica Palma Planas amb un traumatisme "lleu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'agressió es va produir aproximadament a les 21.50 hores a la rotonda de la Costa de la Calma, quan Pacheco es dirigia al seu lloc de treball, en el torn de nit, a l'empresa pública Calvià 2000.

Dues pedres van impactar contra el vidre de davant del cotxe i una tercera, de 40 centímetres de diàmetre, va entrar al cotxe per la part de darrere, la qual cosa va provocar que Pacheco perdés el control del vehicle i sortís de la carretera.

Pacheco es troba ingressat a la clínica Palma Planas "fora de perill, però ha quedat en observació", segons Convergència per les Illes. El partit de Pacheco ha assegurat que aquesta agressió és la darrera d'una sèrie "d'atemptats que ha patit Miguel Pacheco i el seu equip", com "rodes punxades" i "la destrucció de material de campanya". El seu partit ha decidit suspendre el debat previst per aquesta tarda entre els candidats a l'Ajuntament de Calvià.

stats