Calvo, sobre el cas Villarejo: "Qui amb ferro mata del ferro mor"

Dolors Montserrat assegura que María Dolores de Cospedal té "tot el suport" del PP

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha criticat aquest dimarts que el Partit Popular ha volgut "que aquestes gravacions marquessin el rumb de la política espanyola", i ha matisat que en alguns casos les gravacions eren "il·legals". Era una clara al·lusió a les reiterades crítiques a la ministra de Justícia, Dolores Delgado, a la qual se li ha demanat la dimissió en repetides ocasions, sobretot des de la bancada popular. Calvo ha resumit la situació, a parer seu, amb un refrany: "Qui amb ferro mata del ferro mor".

La vicepresidenta, en declaracions als passadissos del Congrés, ha acusat la formació conservadora "d'anar molt lluny" i de portar la política espanyola cap "una batalla campal", i ha assegurat que ara el PP rep "en bumerang els efectes del que ha provocat". L'objectiu de la reunió de Cospedal amb Villarejo, segons la vicepresidenta, era "entorpir l'acció de la justícia".

Montserrat assegura que Cospedal té "tot el suport" del PP

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha assegurat que l'ex secretària general del Partit Popular María Dolores de Cospedal té "tot el suport" de la formació, però no ha fet cap més valoració sobre el tema, i ha afegit tan sols que es remetia "al comunicat" emès ahir. Montserrat, en declaracions als passadissos del Congrés, ha manifestat que el cas de Cospedal "no té res a veure" amb el de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, perquè segons la portaveu "la ministra Delgado ha mentit una vegada i una altra davant la cambra".

Preguntada per si li semblava greu que la secretària general del PP en aquell moment rebés a la seu de la formació conservadora l'excomissari José Manuel Villarejo, Montserrat ha reiterat que Cospedal té "el suport" tant d'ella com del PP, i que es remetia "al comunicat". En referència a si havia parlat amb Cospedal, ja que tenen una estreta relació, Montserrat ha respost que "com a portaveu" parla "amb molts diputats".

Més continguts de