Política 16/03/2015

Camacho defensa Albiol: “Estem a favor de la immigració legal, no que es vingui a delinquir”

La presidenta del PP a Catalunya defensa de les crítiques l'alcalde de Badalona i candidat a la reelecció, Xavier García Albiol, que aquest cap de setmana ha apostat per seguir "netejant" Badalona d'immigració il·legal

M.colomer
1 min

Barcelona"És el que ha dit sempre el PP: estem a favor de la immigració legal i no de la il·legal, que no es pot venir a delinquir, que els immigrants tenen drets i obligacions". D'aquesta manera, la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat l'alcalde de Badalona i candidat a la reelecció, el popular Xavier García Albiol, que aquest cap de setmana ha deixat clar que de cara a les municipals pensa tornar a fer del discurs de la por contra la immigració un dels principals esquers electorals, en apostar per "seguir netejant" Badalona d'immigrants en situació irregular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després del comitè de direcció del PP a Catalunya, Camacho ha relacionat un cop més immigració irregular amb delinqüència. S'ha refugiat darrere del discurs en matèria d'immigració del primer ministre britànic, David Cameron, però també de la UE.

De fet, la líder dels populars catalans ha anunciat que el PP farà de l'atur, la immigració i la salut les tres potes del seu projecte polític de cara a les eleccions municipals.

stats