Política 15/03/2015

Camacho demana a CiU que "abandoni l'estelada" i acusa el PSC de no defensar Espanya

La líder del PP a Catalunya reivindica que el PP ha plantat cara a la corrupció: "Hem tingut corruptes al nostre partit, però estan a la presó"

Efe
2 min
Xavier Garcia Albiol i Alicia Sánchez Camacho, a Badalona / ACN

BadalonaLa líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit avui a CiU que abandoni "la independència i l'estelada" i ha acusat el PSC de ser un partit "acomplexat" que "no ha donat la cara per Espanya". En un míting a Badalona en suport a l'alcalde, Xavier García Albiol, que el 24 de maig optarà a la reelecció, Camacho ha retret la intenció de CiU i d'ERC que les eleccions municipals es votin en clau independentista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha remarcat que les eleccions municipals no són per defensar la independència, sinó per plantejar propostes per millorar la vida dels veïns de cada municipi, com ha ocorregut a Badalona amb Albiol, que ha aconseguit "més ocupació, més seguretat" i ha lluitat "contra la immigració il·legal". "A CiU li demano que ens deixin tranquils, que abandonin la independència i l'estelada. Que ens deixin en pau, perquè les eleccions municipals són per als veïns i no per a la independència i l'estelada", ha insistit.

Camacho també ha carregat contra el PSC, ja que els socialistes catalans "no han donat la cara per Espanya". "Els espanyols hem de defensar la Constitució i Espanya. I això és el que no han fet [en el PSC]", ha denunciat. Per a ella, el PSC és un partit "acomplexat", ja que ha apostat pel dret a decidir i ha renunciat a defensar "el que havien de defensar", i per això els socialistes catalans "no s'han posat a solucionar els problemes de la gent i no han donat la cara per Espanya".

En la seva intervenció, Camacho ha admès que el PP ha de combatre el "desgast" d'estar en el Govern, en plena crisi econòmica, però ha defensat la labor de Mariano Rajoy al capdavant de l'executiu. Ha reivindicat que el PP ha plantat cara a la corrupció: "Hem tingut corruptes en el nostre partit. Però estan on han de ser, a la presó, i hi tornaran els que han sortit".

stats