Política 04/03/2013

Sánchez-Camacho proposa al PSOE que creï una filial a Catalunya

La líder popular acusa Pere Navarro de comtere un "error històric" en donar suport al Govern de Mas

Anna Mateo
1 min
Camacho i Navarro al Parlament / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha proposat al PSOE que creï una filial a Catalunya "per retornar el socialisme als catalans que Pere Navarro ha deixat orfes". Tot i així, la líder popular ha assegurat que està segura que "no hi haurà cap trencament entre el PSOE i el PSC, ja que tots dos es necessiten per governar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha criticat severament el líder socialista català, Pere Navarro, i l'ha acusat de guiar-se "pel seu interès de tenir més notorietat pública" amb la recent votació dels socialistes a favor del dret a decidir i "el seu suport al Govern d'Artur Mas". Camacho ha assegurat que Navarro "ha comès un error històric" i que "està fent seguidisme i deixant-se utilitzar per CiU i, per tant, també per ERC". També ha advertit al líder socialista que "ha caigut en la trampa dels convergents, que no volen la voluntat del poble, sinó perjudicar tots els catalans amb una estratègia debilitada que posa en risc el futur de Catalunya".

La líder popular ha acusat també CiU de no tenir un full de ruta per treure Catalunya de la crisi "davant la manca de pressupostos, que només pot significar que encara no els hagin fet o que no es posin d'acord amb ERC". "No podem permetre que el president Artur Mas exculpi la seva manera de governar culpant el govern del president Mariano Rajoy, que precisament està pagant els deutes que Catalunya no pot pagar", ha conclòs.

stats