EL PP TENSA EL DEBAT D'IMMIGRACIÓ
Política 15/05/2011

Sánchez-Camacho demana que s'apliqui la llei a immigrants "incívics i delinqüents" i insta a prohibir el burca

En un míting a Badalona, es fa seu el discurs de tall xenòfob del candidat popular Xavier García Albiol, que ha reiterat que aplicarà pressió policial als barris amb molta immigració i que prioritzarà els badalonins en matèria d'inserció laboral

Oriol March
1 min
Alicia Sánchez-Camacho amb Xavier García Albiol

BadalonaLa plaça de Trafalgar del barri de Llefià de Badalona ha acollit aquest matí el multitudinari acte central del PP a la ciutat. A més del candidat, Xavier García Albiol, hi han acudit Alicia Sánchez-Camacho, presidenta del partit, Alberto Fernández Díaz, candidat a l'alcaldia de Barcelona, i Jordi Cornet, secretari general del partit. Un gest que indica el suport al discurs que sovint voreja la xenofòbia de García Albiol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha reclamat que s'apliqui la llei contra aquells immigrants que siguin "incívics i que delinqueixin" i també ha instat a què es prohibeixi el burca perquè és una peça de roba que vexa les dones que la porten. "Tant Zapatero com Mas tenen la culpa de les males polítiques d'immigració dels últims anys i que ens han portat on estem ara", ha afirmat la presidenta del partit, que també ha reivindicat el PP com l'únic partit que és capaç de crear llocs de treball.

El candidat García Albiol ha seguit mantenint el to contundent amb la immigració i ha negat que el seu discurs sigui xenòfob. "Que l'ajuntament contracti persones de fora de Badalona quan a la ciutat hi ha 22.000 aturats i denunciar-ho no és xenofòbia, simplement és constatar un greuge compartiu", ha assegurat. També ha demanat el vot d'aquells que sempre trien CiU a les urnes, i ha dit que ell no serà un "alcalde del PP, sinó un alcalde de tots". El seu discurs ha estat molt aplaudit pel públic.

D'altra banda, el candidat per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha contestat a Zapatero (que l'ha criticat dos dies seguits, divendres i dissabte) que s'ha de poder expulsar els immigrants reincidents independentment de la seva situació legal.

stats