Política 04/12/2015

Camacho ataca Rivera tot recordant-li el seu passat a les joventuts del PP

El líder de C's indigna PSC i PP amb unes paraules crítiques contra els polítics que provenen de les joventuts dels partits

Gerard Pruna
2 min
Alícia Sánchez-Camacho en un acte de campanya amb joves del PP / Núria Julià (ACN)

BarcelonaFeia dies que tenia ganes de dir-ho en públic i aquest divendres no s'ha mossegat la llengua. Rodejada dels militants més joves del PP, la líder del partit a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha tret a la llum el passat popular del líder de Ciutadans, Albert Rivera, per desacreditar-lo i titllar-lo d'incoherent. Davant d'un auditori que amb prou feines depassava els 20 anys, s'ha referit a l'aproximació –breu– de Rivera al PP per carregar contra unes paraules del líder del partit taronja en què deia que els integrants de Ciutadans són "gent normal que vénen de treballar a la societat civil i no a les joventuts del partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els populars són conscients que Ciutadans fa forat entre el vot més jove i proven de taponar aquesta fuga."Ell es va afiliar a les joventuts del PP i jo no", ha argumentat Camacho, que ha considerat "sorprenent que algú pugui contradir-se tant en tant poc temps". No és la primera que carrega contra aquestes paraules de Rivera; aquest divendres, les joventuts del PSC han difós un comunicat en què conviden el líder de Ciutadans a fer una cervesa amb deu militants socialistes per demostrar-li que "són persones normals que han decidit assumir un compromís polític per canviar les coses".

Camacho ha centrat gran part de la seva intervenció a qüestionar que Rivera sigui realment "nova política", i ha destacat que ja fa 10 anys que fa política a Catalunya i que no és la primera vegada que es presenta a unes eleccions espanyoles –ho va fer el 2008 sense aconseguir treure representació. Repetint un dels eixos de la campanya dels populars en aquesta campanya, la número 3 de la llista del PP per Barcelona ha subratllat que Espanya no es pot deixar en mans de polítics "inexperts" com Albert Rivera ni de dirigents pèssims com Pedro Sánchez.

Precisament el secretari general del PSOE, que avui fa campanya a Catalunya, s'ha endut un altre grapat de crítiques per la seva suposada tebior davant l'independentisme. "Aquí l'únic partit que no cedirà als xantatges dels independentistes es diu PP", ha assegurat Camacho, que ha hagut fins i tot de rebaixar les crítiques contra el president de la Generalitat, Artur Mas, d'alguns dels dirigents més joves del partit.

stats