POLÍTICA
Política 23/04/2013

Sánchez-Camacho insta Rajoy a flexibilitzar de forma asimètrica el dèficit de les autonomies

Efe
1 min
Camacho demana la dimissió de Mas per "la seriosa crisi de govern"

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat avui "partidària" d'una flexibilització asimètrica de l'objectiu de dèficit per a les comunitats autònomes el 2013, tal com va reclamar al Govern el president català ahir des de Brussel.les. "És important que Catalunya defensi el que són també les necessitats i les singularitats. En aquest sentit, sóc partidària de flexibilitzar el dèficit i que es pugui tractar una possibilitat d'un dèficit asimètric per a les comunitats autònomes, sempre que s'arribi al consens amb el Govern d'Espanya i es consideri convenient", ha asseverat Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a l'estand del seu partit a la rambla de Catalunya, a Barcelona, amb motiu de la diada de Sant Jordi, la líder del PPC s'ha mostrat "absolutament convençuda que la resta de comunitats defensaran també els seus propis interessos" i que el Govern "sabrà aconseguir una bona flexibilització per a Catalunya".

Corredor mediterrani

Així mateix, Sánchez-Camacho també ha evidenciat el seu convenciment que el govern espanyol "prioritza el corredor mediterrani, una de les infraestructures més importants i prioritàries per a Espanya, i amb la prioritat de començar per Catalunya".

stats