Política 16/04/2015

Camacho creu que informar sobre el full de ruta a l'exterior és "una equivocació, absurd i frega el ridícul"

La presidenta del PP a Catalunya considera que l'informe del Govern demostra que "Mas ha perdut el seny", però a la vegada opina que el president se n'ha adonat "que el procés s'està desinflant"

Acn
1 min
Camacho, aquest dijous al Parlament / ACN

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat que el fet que el Govern informi del preacord sobre el full de ruta a representants diplomàtics i institucions és "una clara equivocació, un absurd i frega el ridícul". "Enviar un acord privat entre dos partits quan, a més, els serveis jurídics de l'Estat estan estudiant la seva possible il·legalitat demostra que han de mantenir un full de ruta separatista perquè saben perfectament que el procés separatista s'està desinflant, que ja no té l'estímul, ni el suport, ni l'impuls que havia tingut", ha sentenciat la popular, que ha atribuït aquesta acció del Govern a "la necessitat de generar notícies perquè es continuï parlant del procés".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alícia Sánchez-Camacho ha reaccionat així aquest dijous al migdia, després de conèixer una de les comunicacions que el Govern ha enviat als diplomàtics per informar-los sobre el preacord. Ha advertit de nou que aquest full de ruta va pel mateix camí "que la llei de consultes i el 9-N", perquè "és inconstitucional".

Finalment, la popular ha considerat que impulsar aquest informe només és "una mostra més que Artur Mas ha perdut el seny i el camí de la serietat". "El que demanem és que es posi a governar i atengui les prioritats de tots els catalans", ha conclòs.

stats