POLÍTICA
Política 05/06/2014

Camacho adverteix Mas de "greus conseqüències" si no va a la proclamació de Felip VI

Creu que seria un "greu error històric" que no hi participés. Veu "impropi d'un país democràtic" que el Parlament la reprovés i li demanés que deixi l'escó al Senat pel cas Método-3

Ara
1 min

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha advertit aquest dijous que si el president de la Generalitat, Artur Mas, no cancel·la el seu viatge previst a Califòrnia per poder assistir a la cerimònia de proclamació de Felip de Borbó com a Rei d'Espanya estarà sent un "irresponsable" perquè la seva absència "portarà greus conseqüències per als catalans".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons la líder dels populars a Catalunya, Mas està portant a CiU a "perdre la seva identitat" després d'anunciar una abstenció en la votació de la llei d'abdicació i successió en la corona espanyola. A més, ha acusat el PSC de "jugar amb el republicanisme irresponsable" per no "valorar la monarquia parlamentària".

Reprovació "impròpia d'un país democràtic"

També, la líxder del PP a Catalunya ha considerat "insòlit, sorprenent i impropi d'un país democràtic que es reprovi l'oposició- És propi de països com Cuba, Veneçuela o Corea del nord" que el Parlament la reprovés i li reclamés que deixi l'escó al Senat pel cas d'espionatge polític Método-3. Per ella, es tracta d'una clara "persecució de l'oposició" per la dissidència amb el procés sobiranista.

stats