POLÍTICA
Política 07/12/2013

'Catalonia Calling' ja viatja cap a la Casa Blanca

La campanya 'El món ho ha de saber' de la revista 'Sàpiens', per fer conèixer la causa catalana a les persones més influents del món, supera totes les expectatives d'èxit. Els promotors prorroguen la campanya ara amb destinatari triat pels participants

Ara
2 min

BarcelonaN'havien de ser 10.000 i n'han sigut, de moment, 14.500. La campanya 'El món ho ha de saber' que ha impulsat la revista d'història 'Sàpiens' ha superat totes les expectatives d'èxit fixades i ha aconseguit enviar el llibre 'Catalonia Calling' –un repàs de les claus històriques i actuals que ajuden a entendre l'esclat de l'anhel independentista– a les 14.500 persones més influents del món, entre les quals figuren Barack Obama, el papa Francesc, Bill Gates, Angela Merkel o l'emperador Akihito, entre altres personalitats del món polític, acadèmic, de les arts o l'esport d'arreu del món.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'enviament, 'Sàpiens' i l'Assemblea Nacional Catalana han unit esforços per afegir-hi el DVD de la Via Catalana que va mobilitzar 1,6 milions de persones unint en una cadena humana els 400 km de costa catalana l'última Diada Nacional.

Extensió de la campanya

El fet que centenars de col·laboradors hagin demanat poder enviar el material divulgatiu a persones i llocs que no formaven part de la llista inicial de 'Sàpiens' ha fet que els promotors de la campanya, que ha acabat aquesta setmana passada, l'hagin prorrogat fins al 8 de gener. Així, accedint a la web d''El món ho ha de saber' i aportant-hi un nom i una adreça, es pot fer la comanda, que enviarà la mateixa revista.

, acompanyat d'un DVD sobre la ViaCatalana

'Catalonia Calling' ja viatja cap a laCasa Blanca

La campanya 'El món ho ha de saber' dela revista Sàpiens, que esplantejava fer arribar el llibre sobre la causa catalana almenys ales 10.000 persones més influents del món, superatotes les expectatives d'èxit i arriba als 14.500.Els promotors prorroguen la campanya ara amb destinatari triat pelsparticipants

N'havien de ser 10.000 i n'han estat, demoment, 14.500. La campanya 'El món ho ha de saber'que ha impulsat la revista d'història Sàpiens, hasuperat totes les expectatives d'èxit fixades i ha aconseguit enviarel llibre 'Catalonia Calling' -un repàs a les claushistòriques i actuals que ajuden a entendre l'esclat de l'anhelindependentista- a les 14.500 persones mésinfluents del món, entre les quals hi figuren Barack Obama, el PapaFrancesc, Bill Gates oAngela Merkel, entre altrespersonalitats del món polític, acadèmic, de les arts o l'esportd'arreu del món.

En l'enviament, Sàpiens i l'Assemblea Nacional Catalanahan unit esforços per afegir-hi el CDC de la Via Catalana que vamobilitzar 1,6 milions de persones unides en una cadena humana els400 km de costa catalana l'última Diada Nacional.

Extensió de la campanya

El fet que centenars de col·laboradorshagin demanat de poder enviar el material divulgatiu a persones illocs que no formaven part de la llista inicial de Sàpiens hafet que els promotors de la campanya, que ha acabat aquesta setmanapassada, l'hagin prorrogat fins el 8 de gener. Així, accedint a laweb d''El món ho ha de saber' i aportant-hi un nom i una adreça, espot fer la comanda, que enviarà la mateixa revis

stats