Política 31/01/2012

Camps, sobre la seva absolució: "És un gran èxit del poble valencià i de tots els espanyols"

L'expresident de la Generalitat valenciana explica al programa 'El gato al agua' els sentiments i les sensacions durant el període com a imputat. Assegura que no el preocupa el recurs que els socialistes valencians volen presentar al Tribunal Suprem. És la primera aparició des de la sentència absolutòria del jurat popular

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, assegura en una entrevista al programa El gato al agua d'Intereconomía que l'absolució per l'anomenat cas dels vestits és "un èxit del poble valencià i de tots els espanyols, que han sabut distingir entre el que és veritat i el que no ho és".El gato al agua cas dels vestits Camps ha aprofitat l'entrevista per explicar com de "dur" ha sigut tot el període com a imputat, i assegura que no el preocupa el recurs que els socialistes valencians volen presentar al Tribunal Superior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Francisco Camps va reaparèixer davant les càmeres aquest dilluns, després de la sentència absolutòria del jurat popular pel cas dels vestits, i va escollir el canal Intereconomia. Durant l'entrevista, l'expresident va revelar que aquests tres anys d'inculpació "han sigut un camí molt dur", però va afegir que la seva consciència "ha estat sempre tranquil·la". Camps també va lamentar les "filtracions constants" a la premsa i que no s'hagi respectat "el secret de sumari", dos accions que, ha assegurat, només han sigut per crear "un ambient polític desagradable". "Ha sigut una persecució política del PSOE, però no han aconseguit el seu objectiu", ha sentenciat.

Camps qualifica la dimissió com a president valencià com un gest per demostrar "honorabilitat" i, preguntat sobre l futur que li espera a les files populars, diu: "encara sóc militant del PP i parlamentari autonòmic".

stats