Política 17/11/2013

La justícia desmenteix Camps i diu que el van anar a buscar a casa seva i el va trucar per telèfon perquè declarés pel cas Nóos

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de les Balears confirmen que la policia i la secretària judicial tenen les diligències escrites que demostren les visites a casa de l'expresident valencià i les telefonades al número que ell mateix va facilitar als jutjats

X.gispert / E.borràs
1 min
Fabra tanca la porta a un possible retorn de Francisco Camps

PalmaL'expresident de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, s'ha ficat en un bon embolic en assegurar al diari 'Abc' que havia passat tot el cap de setmana a casa seva i que ningú no l'havia anat a buscar per declarar pel cas Nóos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de les Balears han assegurat que el jutjat que instrueix el cas Nóos va enviar la policia judicial al domicili particular de l'expresident, i no al Consell Jurídic Consultiu, tal com insinuava Camps que podria haver passat. De fet, el jutge té constància escrita de les visites a casa seva i que no hi era.

A més, i de nou contradient la informació publicada pel diari 'Abc', la secretària judicial que aquest cap de setmana ha estat treballant amb el jutge José Castro també hauria fet una diligència escrita on assegura haver trucat al telèfon de Camps. Recorden, a més, que es tracta del número que el mateix expresident Camps va facilitar als jutjats.

Les declaracions de Camps publicades pel rotatiu madrileny ja han aixecat sospites d'entrada, ja que estranyava el fet que aquest no s'hagués posat en contacte amb la justícia després de llegir els diaris o veure a la televisió que se l'estava buscant per declarar com a testimoni de Nóos.

Ara, però, la situació de l'expresident queda més debilitada, a no ser que desmenteixi el que ha publicat el diari 'Abc'.

stats