COMISSIÓ MIXTA
Política 31/05/2011

Cap membre del Govern en la comissió mixta de transferències Generalitat-Estat

El Consell Executiu ha nomenat quatre representants de CiU, dos del PSC, un del PP, un d'ICV-EUiA i un d'ERC. Era l'última comissió on calia nomenar els membres

Acn
1 min

BarcelonaEl Govern ha nomenat aquest dimarts els integrants de la part catalana a la Comissió Mixta de Transferències Generalitat-Estat, després que el 17 de maig passat el Consell Executiu va aprovar els noms dels membres de les altres tres comissions. Amb els nomenaments aprovats avui el Govern tanca la composició de les comissions bilaterals i mixtes Generalitat-Estat que estan previstes en l'Estatut d'autonomia de Catalunya i estableixen el marc de relació entre el Govern de la Generalitat i el Govern de l'Estat. Josep Antoni Duran i Lleida presidirà la part catalana de les quatre comissions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Comissió Mixta de Transferències Generalitat-Estat és l'òrgan encarregat d'inventariar els béns, drets, serveis i institucions de l'Estat que han de ser traspassats a la Generalitat de Catalunya. Avui el Consell Executiu ha nomenat els integrants de la part catalana.

Els representants per part del Govern de la Generalitat són quatre representants dels grups parlamentaris; dos del PSC, un del PP, un d'ICV-EUiA i un d'ERC. Els quatre representants de la federació nacionalista són Oriol Pujol, Jordi Turull, Ramon Espadaler i Meritxell Borràs; per la formació socialista Laia Bonet i Agnès Pardell; Carles Jaume pel PP; Joan Josep Nuet per la coalició ICV-EUiA i Anna Simó, per part d'ERC.

En representació de la societat civil el Govern ha nomenat Salvador Alemany, president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement; Teresa Crespo, presidenta del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars i Miquel Vilardell, president del Consell Assessor per a l'Ostensibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari.

stats