Política 11/06/2018

Ester Capella cessa el director general d'Assumptes Religiosos

Enric Vendrell, militant de Demòcrates, assegura que la consellera no li va donar "cap motiu"

Efe
1 min
La consellera de Justícia, Ester Capella, en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa consellera de Justícia, Ester Capella, ha anunciat al director general d'Assumptes Religiosos, Enric Vendrell, que demà el cessarà del càrrec, cosa que ha causat estranyesa entre les confessions religioses i el malestar del mateix Vendrell, que no esperava aquesta mesura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Enric Vendrell ha explicat a l'agència Efe que divendres passat es va reunir amb la consellera i, després que li agraís i valorés els seus serveis, Capella li va comunicar que en la reunió del Govern d'aquest dimarts serà cessat, "sense que adduís cap motiu, únicament que havia pensat en una altra persona per al càrrec", ha assegurat.

Vendrell, antic militant d'Unió Democràtica de Catalunya i actualment de Demòcrates, que es van presentar a les eleccions amb ERC, ha confessat a Efe que no esperava ser destituït perquè "creia que es tractava de restituir el Govern i no d'un canvi de Govern".

Enric Vendrell va ser nomenat director general d'Assumptes Religiosos per la consellera de Governació Joana Ortega fa cinc anys, però amb el nou Govern aquesta direcció general ha passat al departament de Justícia, que encapçala Ester Capella (ERC).

stats