NOU GOVERN
Política 04/01/2011

Carles Flamerich, nou director general de Telecomunicacions de la Generalitat

Fins ara era president del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno), una fundació que ha operat els últims anys com a laboratori d'idees en noves tecnologies

Redacció
1 min

BarcelonaCarles Flamerich serà el nou director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la conselleria d'Empresa i Ocupació, que encapçala Francesc Xavier Mena. Flamerich, de 46 anys, era fins ara el president del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno), una fundació que ha operat els últims anys com a laboratori d'idees en noves tecnologies i que promou la tecnologia com a eina de progrés i evolució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Flamerich també era fins ara director d'Administracions Públiques de la consultora de serveis tecnològics Concatel Vanture Team i ha estat vinculat professionalment a diverses empreses del sector, entre elles la multinacional alemanya de la informàtica T-Systems. En el nou organigrama, Telecomunicacions deixa de dependre de Governació i passa a estar integrada a l'àrea d'Indústria, ara denominada Empresa i Ocupació, sent la primera vegada en la història de l'administració catalana que aquesta àrea clau s'ubica en aquest departament.

També desapareix la secretaria com a tal, i l'àrea de Telecomunicacions passa a ser una direcció general del departament d'Empresa i Ocupació.

D'altra banda, la direcció general d'Indústria, Energia i Acció, que agruparà gairebé la meitat de les responsabilitats de la conselleria de Francesc Xavier Mena, queda vacant i s'ajorna el nomenament del seu responsable fins la setmana que ve, segons han indicat les mateixes fonts.

stats