NOU GOVERN

Carles Flamerich, nou director general de Telecomunicacions de la Generalitat

Fins ara era president del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno), una fundació que ha operat els últims anys com a laboratori d'idees en noves tecnologies

Carles Flamerich serà el nou director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la conselleria d'Empresa i Ocupació, que encapçala Francesc Xavier Mena. Flamerich, de 46 anys, era fins ara el president del Cercle Tecnològic de Catalunya (Ctecno), una fundació que ha operat els últims anys com a laboratori d'idees en noves tecnologies i que promou la tecnologia com a eina de progrés i evolució.

Flamerich també era fins ara director d'Administracions Públiques de la consultora de serveis tecnològics Concatel Vanture Team i ha estat vinculat professionalment a diverses empreses del sector, entre elles la multinacional alemanya de la informàtica T-Systems. En el nou organigrama, Telecomunicacions deixa de dependre de Governació i passa a estar integrada a l'àrea d'Indústria, ara denominada Empresa i Ocupació, sent la primera vegada en la història de l'administració catalana que aquesta àrea clau s'ubica en aquest departament.

També desapareix la secretaria com a tal, i l'àrea de Telecomunicacions passa a ser una direcció general del departament d'Empresa i Ocupació.

D'altra banda, la direcció general d'Indústria, Energia i Acció, que agruparà gairebé la meitat de les responsabilitats de la conselleria de Francesc Xavier Mena, queda vacant i s'ajorna el nomenament del seu responsable fins la setmana que ve, segons han indicat les mateixes fonts.

Més continguts de