Política 29/03/2014

Carles Martí: "És un dia gran per als socialistes de Barcelona i per a la nostra manera d'entendre i fer política"

El primer secretari de la federació barcelonina del PSC celebra que Carmen Andrés i Jaume Collboni passin a una segona volta i "iniciïn una nova etapa de la Barcelona progressista"

Sara González
1 min

Barcelona"És un dia gran per als socialistes de Barcelona i per a la nostra manera d'entendre i fer política". Aquesta ha estat la valoració que ha fet Carles Martí, primer secretari de la federació barcelonina del PSC, de la primera volta de les primàries socialistes a la capital catalana. Martí ha celebrat que els guanyadors, Jaume Collboni (2.539 vots) i Carmen Andrés, (1.702 suports) passin a una segona volta, que se celebrarà el 5 d'abril, i "iniciïn una nova etapa de la Barcelona progressista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari ha agraït a tots els votants confiar en el PSC i haver fet possible el procés de primàries. "Estem al seu servei", els ha dit. Martí, que ha aprofitat per carregar contra la política "erràtica, poruga i subordinada a la Generalitat" de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha conclòs: "Hem canviat, ens volem posar a l'alçada que es mereixen els progressistes d'aquesta ciutat".

stats