ENTREVISTA A L'ALCALDE DE GIRONA
Política 07/07/2012

Carles Puigdemont: "El no al concert serà un punt d'inflexió cap a l'estat propi"

En una entrevista a l'ARA, l'alcalde de Girona –única capital de demarcació inclosa dins l'Associació de Municipis per la Independència–, assegura que el president de la Generalitat, Artur Mas, no diluirà el nou model de finançament per sumar el PSC al consens

Oriol March
1 min
Carles Puigdemont és alcalde de Girona des del maig del 2011. És un dels alts dirigents de CiU que formen part de l'Associació de Municipis per la Independència.

BarcelonaL'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, assegura en una entrevista a l'ARA que el no del govern al pacte fiscal que defensa el Govern "seria un punt d'inflexió cap a l'estat propi". Girona és un dels dirigents de CiU més implicats en l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que presideix Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa entrevista, el batlle gironí assegura que el president de la Generalitat, Artur Mas, no diluirà el nou model de finançament abans de dur-lo a Madrid amb el pretext de sumar el PSC. "Hisenda catalana, clau de la caixa i quota de retorn cap a Espanya són irrenunciables", assegura Puigdemont.

Podeu llegir l'entrevista a l'ARA PREMIUM

stats