Política 23/08/2015

Ciutadans acusa els independentistes de només voler "separar i crear inestabilitat"

El partit ha respost així a les declaracions d'ahir del conseller de Justícia, Germà Gordó, que va incloure el País Valencià, les Balears, la Franja i la Catalunya Nord "en la nació completa dels Països Catalans".

Efe
1 min
El diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa / PERE TORDERA

BarcelonaEl número dos de Ciutadans (C's) a les eleccions autonòmiques catalanes, Carlos Carrizosa, ha assegurat avui que els independentistes "ni saben ni volen governar Catalunya" i que "l'únic que saben fer és separar els ciutadans en dos bàndols i crear incertesa i inestabilitat econòmica i política".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Carrizosa ha respost així a les declaracions d'ahir del conseller de Justícia, Germà Gordó, que va incloure el País Valencià, les Balears, la Franja i la Catalunya Nord "en la nació completa dels Països Catalans".

"A Ciutadans defensem els interessos de tots els catalans sense necessitat d'enfrontar-los entre ells ni amb la resta dels espanyols", ha subratllat el candidat de Ciutadans.

Per a Carrizosa, és molt important que tant el PP com el PSC "no donin suport a les opcions rupturistes en el futur, ja que la política d'aliances dels dos grans partits nacionals és el que ens ha portat fins aquí".

stats