Publicitat
Publicitat

El poder judicial va pagar a Dívar estades de quatre dies per actes de només unes hores, segons 'El País'

El president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) al·lega lidera la institució les 24 hores del dia i que alguns viatges eren de caràcter "reservat"

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) va pagar al seu president , Carlos Dívar , estades de quatre dies a Marbella ( Màlaga) amb viatge , allotjament i manutenció inclosos , per acudir a actes públics d'unes hores que , de vegades , se celebraven en una província diferent i , en alguns casos , a 200 quilòmetres de distància per carretera . Per justificar aquestes irregularitats , Carlos Dívar al·lega que és president les 24 hores del dia i que alguns viatges eren de caràcter " reservat" .

Així ho explica avui el diari El País en la seva edició d'avui. El rotatiu també assegura que, a més dels diners públics utilitzat suposadament amb fins privats , el cas Dívar presenta una altra derivada : els dies lliures que es va prendre en dates laborables . El president del Poder Judicial i del Suprem va assegurar a la Fiscalia que hi va haver cinc desplaçaments a Marbella (de quatre o cinc dies de durada cadascun , coincidint sempre amb algun cap de setmana ) en què es va pagar totes les despeses excepte el desplaçament , que va córrer a costa del CGPJ– perquè es tractava d'activitats privades .

RE

Més continguts de