Política 28/03/2014

Carme Forcadell, sobre la proposta de Rajoy: "La consulta és irrenunciable"

La presidenta de l'ANC "dubta" que el govern espanyol acabi oferint una millora del finançament per a Catalunya

Ara
1 min
Carme Forcadell / ACN

BarcelonaLa presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha insistit aquest divendres que "la consulta és irrenunciable". Així ho ha afirmat, en declaracions a l'ARA, en ser preguntada per la proposta de millora del model de finançament català que el govern espanyol estaria ultimant per aturar el procés –tal com ha publicat l'ARA. Forcadell ha deixat ben clar que "ningú renunciarà" a consultar els catalans sobre el futur del país.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"De tota manera, dubto que facin cap proposta", ha afegit la presidenta de l'ANC, que no ha volgut fer més valoracions sobre l'oferta de pacte fiscal de l'Estat fins que aquesta no es materialitzi. Des de l'ANC recorden que des de l'organització no acostumen a interpretar "suposicions o avançaments": "Com que no som un partit polític, no entrem en el joc de declaracions i contradeclaracions".

En una línia semblant a la de Forcadell, el conseller de la presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha avançat que l'executiu d'Artur Mas no acceptarà cap proposta que no contempli la consulta.

stats