POLÍTICA
Política 28/05/2012

L'exconsellera Carme-Laura Gil demana a Mas que pari els peus a Duran i cessi Ortega

Acusa el líder d'Unió de "ratllar la traïdoria" en fer "ressonar la discordança" en el si de la federació i el Govern entorn a la Hisenda pròpia

Ara
1 min

Barcelona"President, cal dir prou a aquells que dins del Govern que presidiu us contradiuen i corregeixen, cal cessar una vicepresidenta que parla per boca d'altri, obeint ordres alienes per contrarestar les vostres paraules, les paraules del seu president. Cal dir prou, president, a Duran Lleida". Amb aquesta contundència l'exconsellera i exdirigent de CDC Carme-Laura Gil ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que pari els peus al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i cessi la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, per contradir el discurs del cap del govern català sobre la Hisenda pròpia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrada al seu blog, Carme-Laura Gil acusa Duran d'estar jugant a un "joc perillós que ratlla la traïdoria". "Fins quan, Duran, seguiràs abusant de la nostra paciència?", es pregunta Gil, que considera que el líder d'Unió "aposta per Espanya i no per Catalunya" quan es posiciona "de manera pública al costat d'aquells que intenten pressionar Mas per tal que abandoni el camí emprès". L'exdirigent de CDC es refereix així al fet que Duran i Ortega es desmarquessin en públic la setmana passada de la Hisenda pròpia que ha defensat en reiterades ocasions el president de la Generalitat.

A més, acusa Ortega d'haver "ultrapassat la línia vermella de la confiança política", motiu pel qual insta Mas a cessar-la. L'exconsellera carrega amb duresa contra Duran per haver parlat del president de la Generalitat com si "no fos el seu president, el del Govern i el de la federació de què UDC és part minoritària".

stats