ELECCIONS 20-N
Política 10/10/2011

Chacón equipara les declaracions de Duran amb les campanyes contra els catalans del PP

La candidata socialista insisteix que mai abans s'havia insultat els andalusos des de Catalunya

Narcís Presas
1 min

GironaLa candidata socialista per Barcelona a les eleccions generals, Carme Chacón, ha assegurat que el Partit Popular i Convergència i Unió cada vegada "s'assemblen més", després de les declaracions en què el líder de CiU Josep Antoni Duran Lleida va assegurar que els pagesos andalusos reben ajudes per passar el dia al bar. Chacón ha recordat que mai abans s'havia insultat els andalusos des de Catalunya i ha comparat les declaracions de Duran amb les campanyes contra els catalans dutes a terme pel PP. "Són com dues dotes d'aigua", ha conclòs la dirigent del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La ministra de Defensa, de visita a Girona per presentar les llistes socialistes per Girona al Congrés i al Senat, ha manifestat que Catalunya mai ha necessitat insultar ni ofendre ningú per defensar els seus interessos ni afirmar-se com a país.

D'altra banda, Chacón també ha respost a Mas i Duran quan van demanar que els ciutadans a les urnes validin la gestió del govern de la Generalitat. En aquest sentit, la candidata socialista ha afirmat que els ciutadans "amb el vot han de dir-li al govern que s'oblidi de les retallades".

stats