DIMISSIÓ DE NAVARRO
Política 11/06/2014

Forcadell veu la dimissió de Navarro com una oportunitat per sumar el PSC al procés

La líder de l'ANC afirma que els socialistes tenen "una base catalanista important" i que molts socis de l'entitat són del PSC

Efe
1 min

SabadellLa presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, considera que la dimissió de Pere Navarro i la renovació posterior del PSC és una "oportunitat" perquè aquesta formació se sumi al procés sobiranista. Forcadell ha fet aquesta valoració a Sabadell minuts abans de participar en l'acte en defensa del doble 'sí' a les dues preguntes del referèndum independentista convocat per al 9 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És una oportunitat, però ho han de decidir ells, no tenen res a veure els votants amb la direcció del partit o partits", ha dit Forcadell. "Hi ha molts votants del PSC que també se sumarien al procés, però si s'hi suma el partit, millor", ha afegit la presidenta de l'ANC.

"Ens agradaria que el PSC formés part del procés perquè és un partit que ha treballat molt al país, ha estat important, té una base catalanista important, tenim socis que són del PSC i pensem que és molt important que el socialisme se sumi al procés", ha assegurat la líder independentista.

stats