INSUBMISSIÓ FISCAL
Política 22/06/2012

Membres de 'CatalunyaDiuProu' paguen la renda a les oficines de l'Agència Tributària de Catalunya

Una portaveu de la plataforma afirma que no incompleixen la llei perquè els diners estan en una administració que "en aquest moment forma part de l'estat espanyol"

Acn
1 min
Membres de la Plataforma Catalunya diu prou, entregant la renda a l'Agència Tributària de Catalunya

BarcelonaCarme Teixidor, membre de la plataforma 'CatalunyaDiuProu', ha fet efectiu el pagament de la declaració de la renda davant l'Agència Tributària de Catalunya. Teixidor ha fet una crida a la ciutadania a seguir el seu exemple perquè "els esforços que fa tota la ciutadania al patir l'ajust pressupostari no repercuteixen en el manteniment del nivell del sistema sanitari ni educatiu català'' perquè són diners que marxen a la resta de l'Estat i no es queden per a la ''nostra ciutadania''. Teixidor ha dit que amb aquest gest, tot i que l'Estat ho considerarà com a no pagat, ''els diners estan en una administració que en aquest moment forma part de l'estat espanyol'' i per tant no s'està incomplint en la llei. Altres membres de la plataforma han seguit el seu exemple.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta acció segueix l'estela de la campanya 'Diem prou', impulsada per dos petits empresaris. Una vintena de municipis també han aprovat mocions a favor de la insubmissió fiscal i reclamant que el Govern habiliti una fórmula per pagar els impostos a una Hisenda pròpia.

stats