Política 16/08/2019

Carmena no descarta acceptar un ministeri si l'hi ofereixen

"No s'ha de parlar d'això en públic. Si m'ho ofereixen, no ho sé", ha dit a la SER

Ara
1 min
La fins ara alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, votant, aquest matí

MadridEnmig del bloqueig de les negociacions entre Unides Podem i el PSOE per un pacte d'investidura, l'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, que ha sonat en algunes ocasions com a possible ministra, no ha descartat avui, en una entrevista amb la Cadena SER, poder acceptar una oferta així, malgrat que de moment no l'hi han ofert.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Aquestes coses em semblen una frivolitat. Quan algú vulgui oferir un càrrec me l'oferirà. I a mi no m'han ofert res. No són temes que s'hagin de tractar en entrevistes públiques, però, si m'ho ofereixen, doncs no ho sé", ha dit.

Carmena va tornar a guanyar les eleccions municipals al mes de maig, però una majoria alternativa de dretes va permetre un govern del PP i Cs amb els vots de la ultradreta de Vox.

El que sí que ha descartat Carmena per ara és poder encapçalar una candidatura nacional amb Íñigo Errejón sota la marca Més País, que donaria continuïtat en l'àmbit estatal a la confluència de Més Madrid. "No. No hi ha res d'això. Ha començat un joc del telègraf trencat i es crea una comunicació que no té res a veure amb la realitat", ha asseverat.

stats