Política 20/10/2018

Carolina Punset abandona Cs acusant-lo "d'ultraliberal" i el partit diu que l'ha expulsat per reunir-se amb Puigdemont

Segons la formació taronja el 9 d'octubre es va trobar amb l'expresident a Waterloo

Ara
1 min
Carolina Punset en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'eurodiputada de Cs Carolina Punset diu que abandona el partit, segons ha informat aquest dissabte 'Eldiario.es', i la formació taronja respon assegurant que ha estat expulsada per haver-se reunit el passat 9 d'octubre a Waterloo amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, segons ha avançat Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la carta que Punset ha enviat a la direcció de Ciutadans, critica la deriva "ultraliberal" de la formació. "Segueixo sense comprendre com un se'n pot anar a dormir sent socialdemòcrata i llevar-se ultraliberal", expressa a la missiva, en què també afirma que se sent "avergonyida de Cs com a feminista" i apunta que el partit s'ha radicalitzat respecte a Catalunya per "interès electoralista". Punset mantindrà l'escó a l'Europarlament.

La reacció de Cs no s'ha fet esperar. Aquest mateix dissabte al vespre Europa Press ha publicat un teletip en què explica que aquesta mateixa setmana s'ha obert un expedient d'expulsió contra Punset per fer servir un cotxe oficial del Parlament Europeu per reunir-se, el passat 9 d'octubre, amb l'expresident Puigdemont. El partit li ha fet arribar a l'expedient aquest matí i fonts de l'executiva asseguren que no han rebut cap carta de l'eurodiputada.

stats