Política 06/02/2014

Una filla d'Eduard Punset es presenta a les primàries de C's per a les eleccions europees

L'advocada Carolina Punset, vinculada al partit des de l'octubre del 2013, es postula com a número tres a les llistes del partit

Ara
2 min

BarcelonaL'advocada Carolina Punset, filla del també advocat, economista i divulgador científic Eduard Punset, ha presentat la seva candidatura a les primàries de Ciutadans per concórrer com a número tres a les llistes del partit a les eleccions europees, després que ahir ho fessin l'advocat Javier Nart i l'escriptor i periodista Juan Carlos Girauta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comitè executiu de C's ja ha aprovat la proposta de Punset, segons informa en una nota de premsa penjada a la pàgina web del partit.

Punset, vinculada a Ciutadans des de l'octubre del 2013, ha manifestat, segons recull la nota de premsa, que creu en "una reforma del sistema que vingui de la mà dels ciutadans i no de pàtries ni territoris". També ha assegurat que "enfront de l'Europa que s'ha passat mitja vida embrancada en guerres identitàries, i que sovint vetlla més pels interessos d'uns pocs que pels de la Unió en el seu conjunt", C's aposta per "una Europa dels ciutadans en què les actituds retrògrades i populistes no tinguin cabuda" i que sigui més "un referent en matèria de pau, igualtat, solidaritat, unió i ecologia".

Segons recull la nota, Punset és especialista en cooperació al desenvolupament i ONGs i ha treballat, entre d'altres, en organitzacions com Projecte Home.

El procés d'eleccions primàries de C's per designar els cinc primers membres de la llista del partit per a les eleccions europees es fa de tal manera que cada candidat pot indicar el lloc màxim de la llista a què aspira. Des d'aquest dimecres i fins dimecres de la setmana que ve, tots els militants de Ciutadans que ho desitgin poden presentar la seva candidatura per a les primàries del partit, que se celebraran, telemàticament i durant 48 hores, entre les 10.00 h del dia 20 i les 10.00 h del dia 22 de febrer.

stats