Carrizosa renuncia a les retribucions extres com a cap de l'oposició però no als assessors

El president de Ciutadans agafa el relleu a Arrimadas

Carlos Carrizosa ha acceptat el nomenament com a cap de l'oposició al Parlament. El diputat de Ciutadans substitueix així Inés Arrimadas, que va deixar l'escó quan va ser escollida al Congrés. Carrizosa assumirà, per tant, el càrrec de líder de l'oposició juntament amb el que ja tenia de president del grup parlamentari del partit taronja. 

Carrizosa ha acceptat el nomenament en una carta dirigida al president del Parlament, Roger Torrent. Segons Europa Press, que ha tingut accés a aquesta carta, el nou líder de Ciutadans hi explicita que renuncia "a les retribucions que determini el Parlament en càrrec al pressupost per aquest concepte, i al tractament i l'ordenació protocol·lària que li pugui correspondre". Carrizosa, per tant, refusa tenir el sou extra que li correspon al líder de l'oposició, tal com ja feia la seva antecessora, Inés Arrimadas, i abans havia fet també Oriol Junqueras.

Tot i això, Carrizosa sí que tindrà dos assessors, fet que des de Ciutadans expliquen que és "una qüestió interna del partit". Entre la resta de privilegis que no vol Carrizosa, segons la llei de la presidència de la Generalitat, hi ha el de rebre el tracte d'"honorable senyor" i el de ser ordenat de manera protocol·lària.