Carrizosa veu les terceres eleccions "més a prop" per l'actitud de Rajoy

Ciutadans tem que el president del PP mantingui l'ambigüitat durant l'entrevista amb Rivera

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, veu les terceres eleccions a l'estat espanyol "més a prop" després de l'actitud mostrada dimecres pel president en funcions, Mariano Rajoy, que va evitar posicionar-se sobre les sis propostes contra la corrupció plantejades per la formació taronja com a condició prèvia per iniciar les negociacions per a la investidura.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Carrizosa ha lamentat que Rajoy no hagi fet allò a què s'havia compromès i tem que mantingui l'ambigüitat durant l'entrevista que el líder del PP mantindrà amb el president de Ciutadans, Albert Rivera, aquest dijous al Congrés.

Poca estona abans de la trobada entre Rajoy i Rivera, Carrizosa ha insistit en la "sorpresa" que ha generat en el si de la formació taronja el fet que l'executiva del PP no debatés dimecres sobre les sis condicions plantejades per Rivera per mirar de desbloquejar la investidura del candidat popular.

"Estic francament sorprès. El mateix Rajoy va dir que havien de votar les condicions de Ciutadans i sembla que han posposat set dies aquesta qüestió", ha etzibat el portaveu de Ciutadans. Per a Carrizosa, la negociació "encara no ha començat" i la trobada entre Rajoy i Rivera tampoc es pot considerar com l'inici de cap conversa

"Anem allà a escoltar. Volem un 'sí' o un 'no'. No és tan difícil acceptar unes condicions que afecten la corrupció i posar una data a la investidura", ha explicat el portaveu de Ciutadans. "La pilota és a la teulada de Rajoy però també demanem al PSOE que no s'enroqui en el 'no'", conclou.