CORRUPCIÓ
Política 11/01/2014

La Casa del Rei veu "molt positiu" que la infanta no recorri

La defensa de la filla petita del monarca canvia d'estratègia i opta per no recórrer la imputació, com sí que va fer el primer cop que va ser imputada pel jutge Castro

Ara / Efe
1 min

MadridCasa del Rei ha valorat avui "molt positivament" la decisió dels advocats de la defensa de la infanta Cristina de no recórrer la seva imputació per frau fiscal i blanqueig de capitals, ordenada pel jutge que investiga el cas Nóos, José Castro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un portaveu de la Zarzuela ha assenyalat a Efe que des de la institució s'acull favorablement la decisió anunciada pel despatx d'advocats dirigit per Miquel Roca, defensor de Cristina de Borbó en el procediment obert en un jutjat de Palma de Mallorca pel cas Nóos. La infanta es va reunir dijous a Barcelona amb Roca i es va desplaçar després a Madrid.

Mutisme monàrquic

Durant tota la jornada d'ahir, en què Miquel Roca també va estar a Madrid, la Casa del Rei va mantenir un absolut mutisme respecte a la possibilitat que la defensa de la infanta canviés la seva estratègia i optés per no presentar recurs. La decisió i la resposta de la Casa del Rei contrasta amb la de mesos enrere, quan va celebrar el recurs de la Fiscalia contra la primera imputació.

stats