Política 18/10/2016

Casado (PP): "El PSC s'equivoca rebutjant la generositat d'Albiol"

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, critica que el líder popular utilitzi la ciutat "en clau estatal"

Agències
1 min
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, durant la roda de premsa posterior a l'executiva del partit / EFE

BarcelonaEl vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha opinat aquest dimarts que el PSC "s'equivoca rebutjant la generositat de Xavier García Albiol"Albiol" després que aquest oferís els 10 regidors populars al grup municipal socialista de Badalona per formar un govern alternatiu i desbancar l'alcaldessa, Dolors Sabater.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a TV3, Casado també ha assegurat que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, "no està a l'altura" quan defensa que els socialistes catalans es desmarquin del PSOE si el comitè federal decideix abstenir-se en una hipotètica investidura de Mariano Rajoy. Al seu parer, "no seria una bona imatge" que algunes federacions del PSOE votessin de forma independent.

En relació amb la possibilitat que els socialistes optessin per una abstenció parcial, Casado ha dit que "l'important és el desbloqueig de la situació" per poder governar.

Sabater: "Albiol utilitza Badalona en clau estatal"

L'alcaldessa de Badalona ha criticat que Albiol utilitzi Badalona "en clau estatal" i que instrumentalitzi la ciutat per als seus interessos. En una entrevista a TV3, Sabater ha dit que la reacció davant l'obertura de l'Ajuntament el 12 d'octubre va ser "exageradíssima": "Pequem de poc previsors per no preveure que hi podia haver aquest atac tan gran a la sobirania municipal", ha admès.

Després de reconèixer que la ruptura de l'acta del jutge per part d'un dels regidors "no era una imatge pactada de govern", ha lamentat que s'hagi fet categoria d'una anècdota. Sabater ha conclòs que ara toca "reconstruir ponts" amb el PSC perquè continuï sentint-se còmode a l'hora de donar suport a la coalició de govern.

stats