Política 22/11/2017

Casado (PP) crida a cosir ferides i a millorar el finançament de Catalunya

El dirigent popular admet que algunes declaracions dels populars poden haver sigut "fortes"

Marta Vergonyós
1 min
Pablo Casado és el nou vicesecretari de comunicació del PP / EFE

Castelldefels"L'Estat ja ha respost a la il·legalitat i ara toca reconstruir, cosir i mirar endavant". El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha aterrat aquest dimecres a Castelldefels (Baix Llobregat) amb aquest missatge sota el braç. En to conciliador, ha admès que algunes declaracions fetes pels populars poden haver sigut "fortes" i poden haver donat la sensació que el partit de Mariano Rajoy no entén els sentiments de part dels catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per aquest motiu, avui ha defensat que el PP pot ser "la casa de tots els catalans": "Entenem que Catalunya ha de tenir un millor finançament i les millors infraestructures, i entenem que Catalunya té una riquesa immensa amb la llengua i la cultura, que és una identitat que suma a la resta d'Espanya. Aquest ha de ser un projecte de concòrdia i d'unió", ha recalcat després de fer un passeig durant el qual l'ha acompanyat l'exalcalde de Castelldefels i número set dels populars per Barcelona, Manuel Reyes.

Casado ha assegurat que el projecte independentista està esgotat i ha posat com exemple les propostes que "s'inventen" els partits nacionalistes de cara a les eleccions del 21 de desembre, com la recent proposta del president destituït, Carles Puigdemont, de buscar un estatus diferenciat per a Catalunya a través d'una negociació bilateral. "La gent ja no se'ls creu", ha resolt Casado.

stats