Casado i Sánchez es desentenen pel debat electoral i Cs critica que el "bloquegin"

El PSOE es tanca a una única data el 4 de novembre, que el PP bloqueja 

El PSOE de Pedro Sánchez es tanca a una sola data per celebrar el debat electoral camí a la repetició del 10-N: El 4 de novembre. El PP, per part seva, assegura que aquell dia no pot per "motius personals", segons fonts socialistes i Ciutadans critica que "el bipartidisme bloqueja a dia d'avui la celebració de debats amb bloquejos mutus". 

Les diferents versions dels partits sobre les dates de la celebració del debat electoral han sorgit despsrés que es reunissin representants de les tres formacions i d'Unides Podem a l'acadèmia de televisió per fixar una data. 

"Ciutadans ha proposat que es facin dos debats com es va fer a la campanya anterior on a més els ciutadnas amb la seva audiència van demostrar l'interés en ambdós debats electorals", han informat fonts del partit taronja, que han afegit que la proposta "ha generat consens en todes les forces polítiques tret del PSOE, que s'ha oposat". "La data no és un obstacle per nosaltres i ho celebrarem el dia que decideixin les forces polítiques", han afegit. 

Des del PP, en canvi, asseguren que "és evident que el PSOE no vol debatre més enllà del 4 de novembre perquè es coneixeran les dades d'atur". Fonts del PSOE només han informat que "la resta de partits no tenian problema en aquesta data" i que el PP s'hi ha negat per "problemes personals de Casado". Demà a la tarda, completen fonts socialistes, es tornaran a trobar. 

Més continguts de