Política 25/06/2019

El líder de Cs a Castella i Lleó, Francisco Igea, defensa públicament l'abstenció a la investidura de Pedro Sánchez

Demana un canvi de política de pactes perquè "el país no depengui en exclusiva dels nacionalistes"

G.a.
1 min
Igea, aquest dimarts durant la roda de premsa a Valladolid.

MadridEl líder de Ciutadans a Castella i Lleó, un dels més crítics amb la política de pactes del partit, ha defensat públicament aquest dimarts en una compareixença a Valladolid que la formació s'abstingui en la investidura de Sánchez per "donar estabilitat" al país. "Si no fem polítiques concretes i programàtiques no desemmascarem la trampa i el missatge en els quals està instal·lat Sánchez", ha defensat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tan sols un dia després que el portaveu econòmic, Toni Roldán, i el líder del partit a Astúries, Juan Vázquez, abandonessin Ciutadans i l'eurodiputat Javier Nart dimitís de l'executiva, Igea ha volgut aclarir que no seguirà els mateixos passos. "No deixaré el partit perquè crec que és el millor instrument i el més eficaç per fer política en aquest país", ha dit.

Igea ja va defensar després de les eleccions autonòmiques un canvi de línia a la comunitat de Castella i Lleó per posar fi a 18 anys de govern popular i donar suport al PSOE, però va acceptar la política de pactes marcada a Madrid i va acordar un govern liderat pel popular Juan Vicente Herrera.

stats