Publicitat
Publicitat

Castelldefels reparteix un calendari que trasllada el festiu de l'Onze de Setembre al dia 12

L'Ajuntament, governat pel PP, atribueix el canvi a una "errada tècnica", assegura que ha retirat els exemplars i diu que tornarà a editar el calendari si hi ha disponibilitat pressupostària

L'Ajuntament de Castelldefels va repartir un calendari del 2015 durant la fira medieval de la festa major d'hivern que trasllada el festiu de l'Onze de Setembre al dia 12. El consistori, governat pel PP, col·loca el festiu l'endemà de la Diada. L'error en el calendari, que ja s'ha repartit entre els veïns, ha aixecat polseguera a Castelldefels, fins al punt de generar debat a les xarxes socials.

Consultat per l'ARA, l'Ajuntament ha titllat el fet d'"errada tècnica" i ha assegurat que ha retirat els exemplars que no havien arribat a les mans dels veïns. El consistori també s'ha compromès a tornar a editar el calendari si hi ha disponibilitat pressupostària.

El calendari només s'havia editat en castellà perquè, segons l'Ajuntament, s'havia elaborat per repartir-lo a Fitur, la fira internacional de turisme que s'organitza a finals de gener a Madrid. Tanmateix, el consistori va decidir que també el posaria a disposició dels veïns de Castelldefels durant la festa major d'hivern.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT