Política 11/03/2015

Castro no recorrerà la decisió del CGPJ de forçar-lo a deixar el cas Palma Arena quan es jubili

El jutge que investiga el cas Nóos intentarà tancar la causa abans de desembre

Europa Press
1 min
El jutge instructor, José Castro. EFE

PalmaEl jutge instructor del cas Nóos, José Castro, ha admès que no té intenció de recórrer davant el Tribunal Suprem la decisió adoptada aquest dimarts per la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), que va refusar la seva petició de continuar amb la instrucció del cas Palma Arena quan Castro es jubili el proper desembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A preguntes dels periodistes, el jutge ha manifestat que la resolució del CGPJ era esperable i "s'ajusta a unes normes", igual que l'informe que prèviament va emetre la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB), que assenyalava que la petició del magistrat no s'adequava a allò establert per la Llei Orgànica del Poder Judicial (CGPJ). Unes normes que, ha afegit, no comprèn.

Segons ha dit, intentarà tancar la causa del cas Palma Arena abans de desembre. Hauria de finalitzar vint de les 28 peces que inclouen el cas que estudia el suposat desviament de més de cinquanta milions d'euros públics en forma de contractes i adjudicacions il·lícites durant la construcció del velòdrom de Palma.

stats