Política 17/06/2013

El jutge Castro demana que s'aclareixin les vendes que Hisenda atribueix a la infanta Cristina

Dicta una providència en què demana als registres de la propietat dades més detallades sobre les vendes de propietats fetes per la filla del rei d'Espanya

Antònia Artigues
1 min

PalmaEl jutge José Castro ha dictat avui una providència amb l'objectiu d'investigar amb més profunditat les vendes de propietats realitzades per la infanta Cristina i que figuren en l'informe remès la setmana passada per l'Agència Tributària al jutjat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Castro demana als registres de la propietat d'Alacant, Arenys de Mar, Horadada i Almagro que informin sobre la història registral de les finques venudes per la infanta per un valor total d'un milió quatre-cents mil euros.

Aquestes investigacions volen aclarir si hi podria haver cap irregularitat en les operacions de compravenda, corresponents a finques de les quals Cristina de Borbó es va desprendre en els darrers anys, segons figura en la informació remesa per l'Agència Tributària.

En el mateix informe, Hisenda va especificar que dels més de 6 milions d'euros facturats i cobrats per Nóos només un 30% havien sigut realment despeses vinculades als fòrums i esdeveniments, sense que quedin justificats la resta de doblers públics desemborsats pel País Valencià i les Balears.

La Fiscalia ha assegurat que estudiarà aquestes dades aportades per Hisenda.

stats