Política 09/11/2014

"Aquest cop ens hem mirat al mirall i ens hem agradat com a país, com a poble": Artur Mas, en 10 frases

El president de la Generalitat creu que el 9-N ha demostrat la "simbiosi perfecta" entre institucions, entitats i ciutadania, que ha facilitat el que ha considerat un "èxit total". Assegura que ha estat un "pas de gegant" en la "legítima aspiració de decidir lliurement" el futur de Catalunya

M.colomer / O.march
2 min
Artur Mas i Joana Ortega, valorant la jornada de votació del 9-N / MANOLO GARCÍA

Barcelona1. "La jornada podia sortir regular, bé o molt bé, i fins i tot podia ser un èxit total. I amb més de dos milions de persones en les actuals condicions, la nostra valoració és que ha estat un èxit total".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. "Dono als voluntaris i les entitats i teixit associatiu les gràcies per creure en Catalunya i per donar a Catalunya la dignitat que es mereix i per fer un pas de gegant en l'objectiu i el propòsit de poder decidir en tot moment i amb plenes garanties el futur polític del país, participant i votant. Això és el que volem fer en algun moment de manera definitiva, i avui n'hem sortit, com a país, molt i molt reforçats".

3. "Aquest 9-N hi ha hagut una simbiosi perfecta entre institucions públiques, entitats i persones, i el missatge a retenir és: quan anem junts avancem més i millor. Aquest és un missatge important de cara als propers dies, setmanes i mesos".

4. "Catalunya un cop més ha deixat molt clar que volem governar-nos a nosaltres mateixos, una vella aspiració del nostre país que ve de molts segles i es manté perfectament viva i al dia. És compatible amb la construcció política d'una Europa més forta".

5. "Volem decidir i ho hem demostrat, i som prou grans i adults per fer-ho".

6. "Volem decidir el nostre futur pacíficament, democràticament i lliurement, però no contra Espanya, sinó a favor nostre i procurant pel bé del conjunt, no només del nostre, sinó de tots".

7. "El 9-N és una fita inoblidable. Ha de ser una fita per mirar endavant i per construir una Catalunya millor en tots els sentits i aspectes".

8. "S'ha demostrat que no només podem fer les coses, sinó que les podem i les hem de fer bé. Llavors, la nostra causa és una causa victoriosa".

9. "Aquest cop ens hem mirat al mirall i, deixeu-m'ho dir, ens hem agradat com a país, com a poble".

10. "Em sento molt orgullós de ser d'aquest país, i de la seva gent, i de poder representar Catalunya en aquest moment, i estic disposat, encara que les condicions siguin tan difícils i adverses, a seguir servint Catalunya perquè arribi el dia, al més aviat possible, que puguem decidir en llibertat el nostre futur".

stats