POLÍTICA
Política 08/05/2013

La Catalunya estat en la UE, a debat a Barcelona

Òmnium Sants.-Montjuïc reflexionarà aquest dijous, dia d'Europa, amb experts en relacions internacionals sobre la relació del procés d'independència i la UE

Ara
1 min
A QUI LI MOLESTA UNA BANDERA MÉS
 El president de la Generalitat, Artur Mas, va aprofitar l'última sessió de control al Parlament per destacar que al llarg dels últims anys han proliferat noves banderes a les institucions europees. "Ara n'hi ha 27. Per què no n'hi podria haver 28?", es va preguntar Mas en resposta a Albert Rivera, de Ciutadans.

BarcelonaUna Catalunya independent podrà tenir cabuda en la Unió Europea? Aquest és un dels elements que hi ha damunt la taula del procés d'emancipació nacional de Catalunya i que més debat ha generat fins ara. Coincidint amb el dia d'Europa, Òmnium Sants Montjuïc de Barcelona debatrà aquest dijous amb experts en relacions internacionals entorn a aquesta qüestió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el debat, que es farà a les 20h del vespre a les Cotxeres de Sants de Barcelona, hi participaran el responsable del Diplocat, Albert Royo; periodista Martí Anglada; la secretària de relacions internacionals d'ERC, Elisabeth Nebreda; el professor de Ciència Política de la UPF Klaus-Jürgen Nagel, i Sergi Rovira, membre d ela Junta Directiva d'Òmnium.

stats