Política 12/08/2019

Cayetana Álvarez demana als 'barons' del PSOE que es rebel·lin contra la "deriva reaccionària" de Sánchez

La portaveu popular al Congrés prefereix una repetició electoral a un govern de l'actual PSOE

Europa Press
1 min
La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, i el líder del partit, Pablo Casado.

MadridLa portaveu del PP al Congrés de Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat aquest dilluns que el PSOE de Pedro Sánchez du a terme una "deriva reaccionària" i ha cridat els 'barons' del partit a mostrar les seves diferències amb les polítiques del partit. Concretament, s'ha adreçat als presidents d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara; Castilla-la Manxa, Emiliano García Page, i l'Aragó, Javier Lambán, respectivament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Cada cop que hi ha una crisi, insto Vara, García Page o Lambán, que representen un altre PSOE, a discrepar de les polítiques del seu partit", ha dit Álvarez de Toledo en entrevista amb Onda Cero. Cayetana ha defensat també que preferiria algun socialista "del PSOE de política comuna" que "discrepi dels acords amb Bildu o del pacte de Barcelona" com a candidat a la presidència, però ha lamentat que "això mai succeeix" i ha culpat Sánchez de bloquejar el país.

La diputada prefereix una repetició electoral a un govern de Sánchez "sostingut pels separatistes i amb Bildu aplaudint": "Prefereixo anar a les urnes que tenir un govern que faci mal al meu país", ha asseverat.

stats