Política 07/11/2012

Cayo Lara: "IU és federalista des del 1988 i no ens fa por el poble de Catalunya: estem a favor del dret a decidir"

El líder d'Izquierda Unida ha vingut a Catalunya per donar suport a Joan Herrera i recordar que la setmana passada van votar al Congrés a favor del dret a decidir

Albert Solé
1 min
El líder d'IU,Cayo Lara, en roda de premsa a Madrid / EFE

BarcelonaCayo Lara ha fet aquest dimecres la primera visita a Catalunya de les que farà durant la campanya electoral catalana, i ha vingut per deixar molt clar que des de Izquierda Unida estan a favor del dret a decidir: "IU és federalista des del 1988 i no ens fa por el poble de Catalunya: estem a favor del dret a decidir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per aquest motiu Cayo Lara assegura que en el proper congrés assembleari del partit espanyol plasmaran de manera clara aquesta aposta pel dret d'autodeterminació dels pobles.

El líder d'IU també ha carregat contra Convergència i Unió i les seves polítiques "neoliberals", i que per això s'abocaran encara amb més força durant aquesta campanya catalana, "perquè és més necessària que mai una esquerra forta".

"CiU és responsable d'haver votat a favor de mesures en contra dels treballadors i a favor de la banca, tant amb el govern del PP com del PSOE".

stats