CANVI DE CICLE
Política 31/08/2015

Cayo Lara menysté les opinions de Felipe González, a qui considera un mer "comissionista de Gas Natural"

El líder d'IU recorda que l'expresident espanyol és també "un dels màxims defensors de la gran coalició" entre PP i PSOE

Europa Press
1 min
Cayo Lara en el moment d'anunciar que no es presentarà / ÀNGEL DÍAZ / EFE

MadridEl coordinador federal d'Esquerra Unida, Cayo Lara, ha restat transcendència a les opinions de l'expresident Felipe González sobre la situació política de Catalunya, ja que considera que, al marge del que fos en el passat, avui només parla com a "comissionista de Gas Natural", l'empresa participada per La Caixa. En una carta als catalans, Felipe González ha criticat l'immobilisme del govern espanyol de Mariano Rajoy i ha carregat contra la via independentista, que defineix com "una aventura il·legal i irresponsable que posa en perill la convivència entre els catalans i entre aquests i els altres espanyols".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntat per aquest article, Lara ha declinat analitzar-lo i ha subratllat que González, amb independència de qui va ser president del govern en el passat, no té avui "autoritat" perquè actua "com a representant de Gas Natural". "És un comissionista i presta els seus serveis a Gas Natural", ha tancat, i ha assegurat que les paraules de l'expresident ja "no arriben al cel". Segons la seva opinió, qui ha de pensar és l'actual secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

És més, ha recordat que Felipe González és també "un dels màxims defensors de la gran coalició" entre PP i PSOE, cosa que desaconsella als socialistes perquè, si ho fan, acabaran retirats de la història.

stats