AEROPORTS
Política 16/01/2011

Cent controladors militars vigilen les torres civils

La ministra de Defensa, Carme Chacón, va anunciar ahir que un centenar de controladors aeris militars van ser habilitats perquè puguin operar en aeroports civils, una mesura amb la que es vol evitar que es repeteixi la situació crítica viscuda desembre passat amb la plantada de controladors

Redacció
1 min

Madrid"No permetrem que torni a passar el que va passar el 3 de desembre", va dir la ministra després de conversar mitjançant videoconferència amb els responsables dels tres comandaments de l'Excèrcit de l'Aire que han assumit el control aeri civil durant els 43 dies de l'estat d'alarma que concloïa a mitjanit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Han estat un miler de militars d'aquest Excèrcit els qui han participat, full time, a les tasques encarregades pel govern espanyol per assumir la supervisió del control del trànsit aeri. Segons Chacón, han fet la feina de manera "discreta i eficaç". Sota aquest comandament militar, els aeroports al conjunt de l'Estat han gestionat 150.000 vols en els que han viatjat 12 milions de passatges (i 60.000 tones de càrrega).

stats